Увага! Акція!

2017-04-25

/Files/images/зробимо Україну чистою сайт copy.jpg

Увага! Акція!

Управління освіти, молоді та спорту Баришівської РДА згідно листа від 06.04.2017 №3-257 Міністерства освіти та науки інформує, що 29 квітня 2017 року відбудеться щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!», мета якої участь дітей та учнівської молоді у реалізації екологічних проектів на рівні громади, залучення органів учнівського самоврядування всіх рівнів до екологічних акцій, підтримка всеукраїнського волонтерського руху.

Всеукраїнська акція проводиться з ініціативи громадської організації«Let’sdoit,Ukraine»під патронатом дружини Президента України Марини Порошенко у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством молоді та спорту, Міністерством екології та природніх ресурсів, Міністерством освіти і науки.

До участі запрошуються учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів, органи учнівського самоврядування всіх рівнів.

29 квітня 2017 року в рамках акції буде проведено: всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest», наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи, а також всеукраїнський конкурс стінгазет «Екологія починається з мене!».

Деталіна сайтіwww.LDU.com.ua

Запрошуємо навчальні заклади Баришівського району приєднатися.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.