• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо Яценко Анастасію з перемогою у конкурсі «Молоді голоси-2016»!

Вітаємо Яценко Анастасію з перемогою у конкурсі «Молоді голоси-2016»!

2016-12-10

/Files/images/pozaklasn_zahodi/15(99).jpg

Справжнє свято талантів, творчості та натхнення відбулося 19 листопада 2016 року в Баришівському районному будинку культури - щорічний районний конкурс естрадної пісні «Молоді голоси-2016» за участю співаків-аматорів Баришівського району та їх керівників з метою виявлення обдарованих дітей району, підвищення художнього рівня юних виконавців та їх культурно-естетичного виховання, задля збереження, розвитку і популяризації української естрадної пісні та українського естрадного мистецтва серед дітей та молоді району, підтримка молодих виконавців і створення умов для їх самореалізації.

Основними критеріями оцінки журі стали вокальні здібності конкурсантів, краса тембру та сила голосу, переконливість у втіленні, музичність, мелодійність, інтонаційність, зовнішній вигляд, який допомагає сприйняттю виконавця глядачем, оригінальність, музичне оформлення твору, складність обраної композиції та його сценічне виконання, сценічну культуру та художній рівень обраного репертуару.

Кожен з виступів співаків-аматорів вирізнявся особливою манерою виконання та вмінням триматися на сцені. У виступах конкурсантів народні пісні перепліталися з класичними творами, пісні про кохання змінювали патріотичні, у піснях звучала тематика рідного краю та України, щасливого дитинства і дружби.

У ІІ віковій категорії (15-30 р.) почесне 1-ше місце здобула Журба Інна (БК с.Лукаші).

Гран-прі конкурсу отримала 10-річна Яценко Анастасія (БК с. Лукаші). Переможці отримали подяки та пам’ятні подарунки від організаторів конкурсу і мають можливість взяти участь у Міжнародному фестивалі конкурсі талантів «Україна – це ми!».

/Files/images/pozaklasn_zahodi/19(18).jpg/Files/images/707503.gif

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.