ЗНО - 2018

2017-11-02

Зовнішнє незалежне оцінювання

2018

Набрав чинності наказ Міністерства освіти і науки України від 31.07.2017 № 1103 «Деякі питання проведення в 2018 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти».

Цим документом встановлено, що зовнішнє незалежне оцінювання буде проводитись з таких предметів: українська мова і література, історія України, математика, фізика, хімія, біологія, географія, англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова.

Зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, проводитиметься з 22 травня до 14 липня.

Кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.

Звертаємо увагу на те, щопредметні тести із англійської, французької, німецької та іспанської мов будуть двох рівнів складності: рівня В1 та рівня В2. Також вперше, тести включатимуть частину «Розуміння на слух».

Випускникам загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року результати зовнішнього незалежного оцінювання із трьох навчальних предметів зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію:

  • українська мова і література (українська мова);
  • математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття);
  • один з навчальних предметів за вибором випускника(українська мова і література, історія України, математика, фізика, хімія, біологія, географія, англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова).
Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.