• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районна виставка-конкурс "Візерунки Великодня"

Районна виставка-конкурс "Візерунки Великодня"

2018-04-12

Районна виставка-конкурс "Візерунки Великодня"

12 квітня 2018 року в Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбулося відкриття районної виставки – конкурсу дитячих робіт «Візерунки Великодня та церемонія нагородження переможців конкурсу. Цьогорічна виставка якщо порівнювати з минулими роками неймовірно соковита, яскрава, сповнена дитячої фантазії, чистоти та добра, любові до Бога та оточуючого світу. Кожна робота наповнена життєрадісністю та креативним підходом. Зважаючи на те, що учасниками були діти від 4 до 18 років відчувався і різний підхід до самовираження у декоративних творах. Організатори при підготовці та проведені конкурсу визначили мету та завдання, а саме — популяризація традицій народного мистецтва наших предків серед дітей та підлітків і висвітлення історичного та релігійного значення Христового Воскресіння у житті людини.

Відкрили святкове дійство учасники зразкового дитячого фольклорного ансамблю «Павонька» (керівник Назаренко В.В.) та дитячий ансамблю народних інструментів (керівник Яременко Г.І.) Баришівської дитячої музичної школи (директор Деркачевська Н.О).На заході були присутні гості: перший заступник голови Баришівської райдержадміністрації Гордієнко В.М., керуюча справами Баришівської районної ради Нестерова О.М., начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації Коцюрбій В.В., завідуюча районним методичним кабінетом Баришівської районної ради Загорулько О.В., заступник директора ПрАТ «Березанська птахофабрика» Бовт С.В.

Найголовнішою подією дня стала церемонія нагородження спільними ГРАМОТАМИ, ПОДЯКАМИ та подарунками Управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації (начальник Коцюрбій В.В.) та ПрАТ «Березанська птахофабрика» (директор Пилюйко А.Л.) учасників виставки – наших маленьких і юних митців та навчальні заклади.

Переможцями визнано і наших учнів:

у номінації «Великодня листівка»- Середа Лідія, у номінації «Великодня композиція» - колективна робота учнів 6, 10 класів «Пташки на крилах радість принесли (керівник Рудой В.М.).

Вітаємо!

Оголошені подяки педагогічному та учнівському колективам Лукашівського НВК за активну громадську позицію та вагомий внесок в збереження миру в Україні, підтримку воїнів АТО, КЗ БРР «ПСМНЗ Баришівська дитяча музична школа» за активну творчу участь у концертній програмі районної виставки – конкурсу «Візерунки Великодня» та Баришівському ЦПР «Мрія» за організацію та проведення районної виставки – конкурсу «Візерунки Великодня». На завершення церемонії нагородження всім присутнім музичне вітання подарували Демещук Дарія, вихованка зразкової дитячої вокальної студії «Сузір’я» (керівник Деркачевська Н.О.) та учні класу хореографії (керівник Головерда О.Г.) Баришівської дитячої музичної школи. Офіційна частина свята завершилась спільним фото на згадку.

Із матеріалів Т. Пащук, методиста центру

Баришівський ЦПР «Мрія» запрошує відвідати виставку дитячих робіт «Візерунки Великодня» з 12 – 23 квітня 2018 року у фойє 2-го поверху у будні з 10:00 до 16:00 год. Вхід вільний

/Files/images/kvten_18/30052378_1730526277041465_8554028532759341880_o.jpg/Files/images/kvten_18/IMG_0932.JPG/Files/images/kvten_18/IMG_0945.JPG/Files/images/kvten_18/IMG_0952.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.