ВИБІР ПІДРУЧНИКІВ

2018-05-11

/Files/ucheniki.jpg

Протокол № 6

Педагогічної ради Лукашівського НВК

Баришівської районної ради Київської області

26.04.2018.

Голова – Руденко О.П.

Секретар – Руденко Л.І.

Присутні: усі члени педагогічного колективу.

Порядок денний

1. Про затвердження переліку підручників для учнів 5-го та 10-го класів.

Слухали:

Гарбуз Н.В., бібліотекаря НВК, яка повідомила, що за участі директора НВК Руденка О.П., заступника директора з навчально-виховної роботи Гаркавенко Н.О., учителів- предметників проаналізовано та обговорено надані для ознайомлення на веб-сайті Інституту модернізації змісту освіти електронні версії оригінал-макетів доопрацьованих відповідно до чинних навчальних програм підручників для учнів 5-го та 10-го класів.

Виступили:

Панасюк О.І., учитель української мови та літератури, яка повідомила присутніх, що з української мови для ознайомлення було подано ряд підручників профільного рівня. Після детального аналізу та обговорення були вибрані для роботи підручники « Українська мова (профільний рівень)» 10 клас, авт. Караман С.О., Горошкіна О.М., «Українська література (профільний рівень)» 10 клас, авт.. Слоньовська О.В., Мафтин Н.В., Панасюк О.І. запевнила колег, що на вибір учителів не було впливу адміністрації чи третіх осіб.

Сидорчук О.О., учитель зарубіжної літератури, познайомила колег із інформацією про запропоновані підручники профільного рівня». Учителем був вибраний підручник «Зарубіжна література (профільний рівень) 10 клас, авт.. Волощук Є.В., Звиняцьковський В.Я.

Яценко Г.І.. вчитель історії, зазначила, що проаналізувавши подані для вибору підручники, учитель вибрала для викладання у 5-ому класі підручник «Вступ до історії», авт. Гісем О.В., та для викладання у 10-ому класі підручники рівня стандарту: «Історія України», авт.. Гісем О.В.,Мартинюк О.О.; «Всесвітня історія», авт.. Гісем О.В., Мартинюк О.О.

Адоніна Ю.О., учитель англійської мови, повідомила, що із запропонованих проектів підручників для 10 класу, нею був вибраний підручник профільного рівня «Англійська мова (10-й рік навчання)», авт.. Калініна Л.В., Самойлюкевич І.В.

Руденко О.П., учитель інтегрованого курсу «Громадянська освіта», повідомив, що вибрав підручник «Громадянська освіта (інтегрований курс, рівень стандарту)» 10 клас, авт.. Гісем О.В.. Мартинюк О.О.

Салюк М.В., учитель мистецтва, повідомив колег, що після аналізу запропонованих підручників для 10 класу, він обрав підручник «Мистецтво (рівень стандарту)», авт. Гайдамака О.В.

Руденко Л.І., вчитель математики, зазначила, що проаналізувавши подані підручники, вона вибрала для викладання у 10 класі підручники профільного рівня «Алгебра і початки аналізу», авт.. мерзляк А.Г.; «Геометрія», авт. Мерзляк А.Г.

Гончаренко О.І., учитель інформатики, після аналізу підручників, вибрав такі: «Інформатика» 5 клас, авт.. Ривкінд Й. Я.; «Інформатика (рівень стандарту)» 10 клас, авт.. Морзе Н.В.

Середа А.В., вчитель хімії, біології та екології, повідомила, що після ознайомлення із запропонованими підручниками, для роботи обрала такі: «Біологія і екологія (рівень стандарту)» 10 клас, авт.. Соболь В.І.; «Хімія (рівень стандарту)» 10 клас, авт.. Попель П.П.

Гарбуз Н.В., учитель географії, після аналізу поданих для вибору підручників, для роботи в 10 класі обрала підручник «Географія (рівень стандарту), авт.. Коберник С.Г.

Журба Т.В., учитель фізики, обрала для роботи в 10 класі такий підручник «Фізика (рівень стандарту, за навчальною програмою авторського колективу під керівництвом Локтєва В.М.)», авт.. Бар’яхтар В.Г.

/Files/20180515_125457.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.