• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Герої ніколи не вмирають, вони у пам'яті народу

Герої ніколи не вмирають, вони у пам'яті народу

2019-02-20

/Files/images/Небесна Сотня.jpg

Сьогодні в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні говоримо та згадуємо той страшний час в історії людства, коли люди відстоювали свою свободу.Люди хотіли справедливого мирного життя , свободи слова, кращого життя але наші вороги бажали іншого.Коли народ повстав - ворог відкрив вогонь .20 лютого майдан вкрився ріками крові, галасом, почулися вистріли. Снайпери відкрили вогонь по людях ,які були нічим не захищені. По жінках, молодих хлопцях, чоловіках. Весь світ здригнувся! По всіх телеканалах показували той страшний, чорний день -20 лютого. Цю дату запам’ятали всі. На майдані збиралося ще більше людей. Вони з’їжджалися з усього світу. Всі лікарні були переповнені пораненими, загиблих під прицілом виносили на носилках з майдану. Це було справжнє пекло. Люди запам’ятають цей день назавжди.

Сьогодні у НВК пройшла Лінійка Звитяги. Учні 7 класу (кл.керівник Журба Т.В.) нагадали всім про ті трагічні дні 2014 року. Символічна свіча пройшла по колу як символ пам'яті, невмирущості життя.

Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли як зорі.

/Files/images/lyutiy_19/IMG_20190220_113845.jpg/Files/images/lyutiy_19/IMG_20190220_115223.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.