День дошкілля

2019-09-27

В дні початку золотої осені традиційно відзначаємо свято добра, мудрості та любов – Всеукраїнський День дошкілля. Свято людей, які обдаровані Божою іскрою, свято, яке звільняє від буденності, допомагає оцінити найголовніше у житті.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, коли формується особистість і закладаються основи здоров’я. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. Саме за допомогою вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

Міцного здоров’я вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

Тож будьмо щирими, добрими, справжніми у своїй професії педагога, бо нам довіряють найцінніше – ДИТИНУ!/Files/images/_lyutiy_19/FB_IMG_1569634117100.jpg/Files/images/_lyutiy_19/FB_IMG_1569634124286.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.