Зима прийшла, Миколая привела!

2015-12-19

День Святого Миколая— веселе народне свято, яке відзначається в усьому світі. Немає на нашій землі душі, яка б не горнулася до цього Святого. Ми звертаємося до нього зі своїми потребами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги, не покине в біді ні людини, ні звіра, ні птаха. Особливо з нетерпінням чекають на нього діти.19 грудня вони знаходять під своїми подушками чи у своїх черевичках чудові гостинці.

Зима прийшла, Миколая привела! Ці слова стали темою фольклорного свята, підготовленого вихователями ГПД Колесник О.П. та Подорожною К.М. із вихованцями 1 - 4 класів.

Сорока (Боровик Артем) повідомила всім дітлахам, що наступила вже зима, і запросила їх до святкової зали. Завітала сюди і Зима (Міненкова Крістіна), і Ангели (Бенедик Вікторія, Братченко Анастасія), але одного гостя чекали з нетерпінням - Святого Миколая (Подурець Назар). Щоб закликати його, зведений хор виконував пісні, висловлювали побажання про подарунки, про мир в Україні, діти читали вірші,у яких розповідали по свої хороші справи, що чортик Антипко (Іващенко Олександр) не міг сказати про них щось погане, і його різочки не дісталися нікому.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.