• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виховна справа "Збережи у серці доброту"

Виховна справа "Збережи у серці доброту"

2016-03-21

/Files/images/DSCN0002.JPG/Files/images/DSCN0016.JPG/Files/images/DSCN0029.JPG/Files/images/DSCN0012.JPGВ світі є найсвятіші людські почуття – доброта, милосердя, співчуття. Їх не купиш в магазині, аптеці, їх ні в кого не позичиш, їх просто безкоштовно можна набути, навчити себе бути добрим, милосердним та вміти співчувати.

Доброта – це слово, що зігріває, огортає теплом душу живої істоти, робить життя світлим і радісним. Щоб говорити про доброту та милосердя, треба точно знати, що означають ці слова. Добро – одвічна моральна цінність . Сотні поколінь наших предків оберігали і зі зброєю в руках захищали добро. Його значення в нашому житті очевидно. Доброта – це прояв всього хорошого , що є в кожній людині. Наскільки він прихильний моральності , настільки і високий його особистісний рівень як людину доброго, чуйного і благородного. Здебільшого, доброта зароджується в кожному з нас ще з самих ранніх років життя. Радіючи батьківської любові, оточуючим природних красот і теплим сонячним променям, ми формуємо у своєму серці самі добрі і щирі почуття. Ми готові любити весь світ і бути його часткою. Проте з часом проблеми, негаразди, цинічне оточення починає виховувати в людині негативні прояви, готові заступити найсвітліші сторони його характеру. Але якщо в душі живе любов, якщо у свідомості тверді справжні цінності, то і вчинки стануть відбуватися виключно добрі.

Виховання високоморальних громадян суспільства - одне із завдань сучасної школи. І тому даній темі була присвячена виховна справа "Збережи у серці доброту", яка пройшла у 3 класі (класний керівник - Боровик Тетяна Василівна).

За допомогою сучасних методів: ігор "Чарівний стілець", "Крісло відвертості", "Мікрофон", роботи в парах, групах, обговоренні казки, перегляду уривку мультфільму, пояснення прислів'їв - діти підійшли до висновку, що потрібно бути добрим, і цю моральну якість не розгубити протягом життя.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi

  • Carlosgoxia

    2016-12-29 09:09:20

    [url=http://bupropionhcl.us.com/]cheap bupropion[/url]...

  • astadavljpoa

    2016-12-15 20:29:32

    [url=http://buycolchicine.us.com/]colchicine prices[/url] [url=http://buyeurax.us.com/]crotamiton[/url] [url=http://bupropionxl.us.com/]bupropion xl[/url]...

  • astadaph4ear

    2016-12-14 04:09:26

    [url=http://cialisonline.us.com/]Cialis Online[/url] [url=http://bupropion2017.us.com/]Bupropion Without A Prescription[/url] [url=http://methotrexate.us.com/]methotrexate best price[/url] [url=http://buyalbuterol.us.com/]albuterol brand name[/url]...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.