• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Родинне свято "Найрідніші в цілім світі з нами поруч назавжди "

Родинне свято "Найрідніші в цілім світі з нами поруч назавжди "

2016-03-23

/Files/images/IMG_3338.JPG/Files/images/IMG_3340.JPG/Files/images/IMG_3349.JPG З-поміж усіх цінностей людства одне з найважливіших місць займає сім'я, родина. Саме родині і було присвячено виховний захід "Найрідніші в цілім світі з нами поруч назавжди ".

Свято це - ще одна сходинка до родинного єднання. Родина - найдорожче для кожної людини. народна мудрість говорить: "З родини йде життя людини". Тут людина робить найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сімї вона навчається любові і добра, у сім'ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти память свого роду. Рід, родина, народ - безсмертні.

Родинний дім - це ті стіни, що оберігають нас у люті морози й холод, від негоди, дають прохолоду і захист у літню спеку, затишок для душі. Адже немає нічого у світі найдорожчого для людини, ніж сім'я.

На родинне свято учні 2 класу (класний керівник Колесник О.П.)т запросили найрідніших - мам, бабусь, татусів і дідусів. Адже завдяки ним діти мають затишок, лад, підтримку у родині.

Учні читали вірші, співали пісні (музичний супровід - Салюк М.В.), танцювали, вшановуючи рідних. А на завершення - мами пригостили усіх присутніх українською народною стравою - варениками.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

  • StevenJag

    2016-12-29 18:07:28

    [url=http://noroxin.gdn/]noroxin[/url] [url=http://buynoroxin.webcam/]generic noroxin[/url] [url=http://arimidex-online.trade/]arimidex[/url] [url=http://lisinoprilonline.click/]more[/url] [url=http://carafate.us/]buy carafate[/url] [url=http://metformin.cn.com/]metformin hcl[/url] [url=http://lynoral.science/]buy lynoral[/url] [url=http://medrol-online.science/]medrol[/url] [url=http://buytadalissx.bid/]tadalis sx online[/url] [url=http://buy-furosemide.gdn/]buy furosemide[/url]...

  • astadaf2bgz8

    2016-12-16 09:51:09

    [url=http://danazol.cricket/]web site[/url] [url=http://buy-clindamycin.info/]clindamycin[/url] [url=http://rulide.pro/]rulide[/url] [url=http://prazosin.science/]prazosin[/url] [url=http://plendil.pro/]plendil[/url] [url=http://prazosin.pro/]prazosin sleep aid[/url] [url=http://trazodone100mg.click/]trazodone 75 mg[/url]...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.