• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Привітання зі святом Останнього дзвоника

Привітання зі святом Останнього дзвоника

2016-05-26

/Files/images/91327173_kolokol4ik.gif Шановні вчителі, учні та батьки!

Щиро вітаємо Вас зі святом

Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники!

Сердечно дякуємо вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Усім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Зичимо усім добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.

Начальник управління освіти Т.О. Брилюк

Голова райради Профспілки В.І. Ворона

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

  • astadalerlkn

    2016-12-13 18:36:59

    [url=http://buyacyclovir.us.com/]purchase acyclovir[/url] [url=http://buytrazodone.us.com/]trazodone hcl[/url] [url=http://buyneurontin.us.com/]price of neurontin[/url] [url=http://buyadalat.us.com/]buy adalat[/url] [url=http://azithromycin250mg.us.com/]Azithromycin 250 Mg[/url] [url=http://cialisdaily.us.com/]continued[/url]...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.