Випускний бал!

2016-05-28

Випускний вечір – це незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням .28 травня 2016 року село проводжало в доросле життя 11 юнаків і дівчат. Дружні й веселі, доброзичливі й активні, у неймовірно прекрасному вбранні, заходили на лінійку випускники 2016 року.

Традиційно свято розпочав начальник директор НВК Руденко О.П., який побажав випускникам натхнення та наполегливості, подякував батькам. Отримували випускники атестати разом із своїми батьками.

Серед випускників були ті, хто став призером конкурсів та олімпіад.

Зі словами вдячності звернулися випускники, аби подякувати найріднішим людям у житті – своїм батькам, учителям. З напутнім батьківським словом до випускників звернулися матері: Пилипенко Н.В., Подорожна К.М., Шилан І.Ф., Марченко О.П. Ці найрідніші люди на землі щодня просять Бога за здоров'я для дітей, щасливу долю, вірну життєву дорогу... І, звичайно, лунали пісні, виконувалися танці.

Випускний бал — велике родинне свято: трохи сумне, бо ж це прощання, але більше веселе... І здається, що ці діти, як пташки, котрі покидають своє гніздо, щоб знятися у синяву небес і полетіти у безмежний простір, що не дає спокою, заворожує. І летять ці діти птахами у життя, сміливо, безпечно, щиро вірячи в те, що всі там знайдуть себе, своє покликання, розкриють своє обдарування — і заживуть щасливо і радісно... А поки випускний вальс кружляє, віддаляючи від шкільного життя.

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

  • Carlosgoxia

    2016-12-30 02:04:11

    [url=http://buyprednisone.us.com/]buy prednisone[/url] [url=http://buyprovera.us.com/]Buy Provera[/url]...

  • astadae89psa

    2016-12-16 06:30:11

    [url=http://amitriptyline.us.com/]elavil[/url]...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.