• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Годинка англійської мови" у пришкільному таборі "Дивосвіт"

"Годинка англійської мови" у пришкільному таборі "Дивосвіт"

2016-06-10

/Files/images/tabr/IMG_3765.JPG

2016рік - Рік англійської мови в Україні. В зв'язку з цим для вихованців табору вчитель англійської мови Пікуль Ю.О. проводить "Годинки англійської мови". 07 червня учні 1-2 класів пригадали вивчені літери. Відчули себе шукачами скарбів, та шукали картки з літерами, називали слова, які починаються з літери на картці. Грали в ігри "Плескай - тупай", "I like - I don't like", "Zip-zap". І звичайно відпочили під пісню-руханку "Boom chika boom".

09 червня вже учні 3-4 класів пригадували все, що знають по темі 'Family'. Переглянули мультимедійну презентацію, працювали в командах, грали в гру "Princess-Dragon-Nindia".

А 10 червня естафету перейняли і учні 5-8 класів. Вихованці із захопленням відповідали на питання у грі "Капуста", удосконалювали свої вміння у складанні запитань із грою "Question-question", а також називали слова, які вони знають по темах "Спорт", "Погода", "Професії", "Школа". Всі вихованці із задоволенням чекають наступного тижня, щоб дізнатися більше про Велику Британію./Files/images/tabr/IMG_3771.JPG/Files/images/tabr/IMG_3768.JPG/Files/images/tabr/IMG_3766.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.