Ексурсія на фабрику "Рошен"

2016-11-11

/Files/images/ekskurs_/PB091832.JPG На території фабрики

/Files/images/ekskurs_/PB091821.JPGБіля кінотеатру/Files/images/ekskurs_/PB091843.JPGСмачна дегустація солодощів/Files/images/ekskurs_/PB091851.JPGПеред входом у цех/Files/images/ekskurs_/PB091865.JPG/Files/images/ekskurs_/PB091867.JPGНезабутні враження 9 листопада 2016 року учні 6 та 8 класів із профорієнтаційною метою відвідали кондитерську фабрику "Рошен".

На початку екскурсії учням показали фільм про 7 фабрик "Рошен" у різних країнах. У ньому говорилося про те, як працюють фабрики, як виготовляються цукерки і печиво. Далі учні продегустували торт "Золотий ключик" та декілька видів цукерок. Після цього запрононували відвідати цех, у якому виготовляють цукерки "Київ вечірній". На виробництві учня ознайомилися із повним процесом виготовлення із шоколадної начинки і до обготування фольгою та пакування у ящики. Потім розповіли, що робітники фабрики можуть куштувати вироби, і дітям на згадку подарували пакуночки із смаколиками.

Екскурсія дітям сподобалася. Всі були переповнені позитивними емоціями, і мали бажання побачити інші лінії виготовлення солодощів.

Учні побували у кінотеатрі і переглянули фільм "Доктор Стрендж". А яка екскурсія без відвідування "МcDonald's"!

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.