Дружня допомога

2016-10-18

25 років пов’язані міцною дружбою наш район та баварське містечко Пуллах.

Саме за підтримки у вересні 2016 року наш навчальний заклад отримав ноутбук, для вивчення німецької мови. Дякуючи молодому педагогу Пікуль Юлії, яка є активними учасниками партнерського об’єднання, перекладачем, супроводжуючим дитячих груп.

Така допомога стала можливою за участі Вольфрама Вебера, який вперше відвідав Баришівку у складі делегації з міста Пуллах.

Раді не лише вчителі, а й діти, адже тепер уроки іноземної мови стають набагато цікавішими, сучаснішими та кориснішими. Використання технічних засобів, зокрема ноутбуків чи комп’ютерів, допомагає у зростанні мотивації учнів до вивчення мови. Адже тепер є можливість переглядати відео ролики, кінофільми, прослуховувати аудіо матеріали, шукати потрібну інформацію в Інтернеті, створювати проекти на уроках іноземної мови. Особливо учні радіють, коли проводяться музичні перерви та руханки.

Вчителі мають змогу використовувати ноутбуки на факультативних заняттях, індивідуально і в невеликих групах. А сама техніка є вдалим поповненням навчальних кабінетів.

/Files/images/IMG_4272.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.