СВЯТО ВРОЖАЮ

2016-10-20

/Files/images/veresen_16/св1.jpg

За народним переказом осінь – старша дочка Сонця. Вона останньою залишила батьківський дім і стала четвертою порою року. Посилаючи Осінь на Землю, Сонце сказало їй:

- Забирай усе моє багатство. Я віддаю тобі все своє золото. Будь щедрою і люди полюблять тебе. І, Осінь, як ви бачите, виконує наказ Сонця, і кожного року дарує нам щедрі дарунки плодів і чарує нас своїм осіннім золотом

Щось у повітрі плине тепле, красиве і вічне, щось непорушне і загадкове….. Осінь повільним равликом пливе по прекрасній Луквашівській землі. Звичайні дні….Інколи дощові, а інколи просто обвиті сивим туманом. І, напевно, хорошою традицією стало в осінні дні проводити свято «Дари осені». Усе багатство врожаю можна було побачити 20 жовтня у Лукашівському НВК. Тут відбувся осінній вернісаж врожаю осені, в якому взяли участь учні 1 – 6 класів. Виставці передувала клопітка робота. Тому ще і досі у коридорах чути відлуння того святкового дня.

Композиції, зроблені руками, учнів просто перевершили надможливе. Відвідувачі виставки побачили і мишеняток з картоплі, і їжачків з каштанів, веселих пінгвінів з баклажанів, і карету Попелюшки з гарбуза, і поважного гусака, зробленого з кабачка, і,майже, витвір мистецтва - вазу з квітами , виготовлену з використанням різних овочів та фруктів! Всі присутні отримали естетичну насолоду від виставки.

Осінь аплодує стоячи усім учасникам та дякує за активну участь у святі.

/Files/images/veresen_16/DSCN3235.JPGУчні 4 класу/Files/images/veresen_16/DSCN3239.JPGУчні 2 класу/Files/images/veresen_16/DSCN3242.JPGУчні 3 класу/Files/images/veresen_16/DSCN3245.JPG/Files/images/veresen_16/Изображение 014.jpg/Files/images/veresen_16/св1.jpg/Files/images/veresen_16/св 2.jpg/Files/images/veresen_16/св3.jpg/Files/images/veresen_16/св4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.