Осінній бал

2016-10-21

Після теплого літечка настала довгоочікувана осінь. Прийшла вона несподівано, тихенько, ніби якась таємнича гостя. Тому, мабуть, її ніхто й не помітив відразу. Проте нікого осінь не забула, всім дарунки казкові принесла.

Оксамитовий запах осені відчувається скрізь. Проте найбільше його чути в повітрі. І тоді здається, ніби то сама осінь пливе по вулицях, лоскочучи перехожих легенькими павутинками бабиного літа.

Лагідне сонце частіше ховається за хмаринками. Погода стає мінливою. Осінь замальовує ліс у багряний колір. Трава жовтолиста, суха, скоро геть почорніє.

Сіре небо все частіше вкривають низькі та важкі хмари, і сіється дрібний надокучливий дощик.

Наче замислившись, стоїть сумний і мовчазний ліс. Деревам ось-ось треба скинути своє пишне вбрання і підставити гілля холодним дощам, хуртовинам. Ось повільно кружляє у повітрі кленовий лист. Старий дуб сумовито рипить на галявині, наче замислився перед тривалим зимовим сном.

Високо в небі роблять прощальне коло запізнілі ключі журавлів. Вони летять у вирій і сумно курличуть, наче ще раз нагадують, що прийшла осінь.

У таку мить у душу зазирає світлий смуток і ми поринаємо в роздуми про сенс нашого життя, про своє покликання.

Усе це і є ознаками найромантичнішої, найкрасивішої пори року, оспіваної поетами та композиторами, письменниками та художниками, - золотої осені.

Вранці вже незвично холодно, а вдень сонечко, наче на згадку про літо, весело пригріває.На всьому відчуваєш прохолодний подих осені.

А в актовій залі Лукашівського НВК панувала тепла дружня атмосфера. У школі - Осінній бал, Конкурс за звання "Міс Осінь-2016".

Україна здавна славилася своїми дівчатами-красунями. Їм були притаманні неповторна краса, світлий розум, працьовитість та багата фантазія.

У цьому році за титул змагалися 4 дівчини: Шамрай Тетяна, Островерха Карина, Боровик Анастасія, Стрєльцова Вікторія.

І ось перший конкурс - "Візитівка". Дівчатка розповіли про себе, світ своїх захоплень, про свої мрії, прагнення і бажання.

Другий конкурс - "Вікторина". Дівчатам довелося "підключити" свій розум та логікуя, щоб відповісти на поставлені запитання.

Третій конкурс - "Шоу талантів". Конкурсантки Карина та Таня порадували всіх присутніх запальними танками. Настя та Таня представили свої випічки-смаколики, а Віка здивувала своїми роботами із ниток.

Четвертий конкурс - "Осіння поезія". З яким натхненням читали дівчатка ліричні рядки наших українських поетів!

П'ятий конкурс - "Перукар". За 5 хвилин дівчата за допомогою свої помічниць представили зачіски.

Не просто довелося журі у складі Гаркавенко Н.О., ЗДНВР, Сидорчука Д., Подурця Н., випускників школи, визначити переможців, адже всі дівчата були достойні звання "міс Осінь". Але конкурс є конкурс. І ось вердикт журі:

- Міс талант - Шамрай Тетяна

- Міс ніжність - Стрєльцова Вікторія

- Міс - Боровик Анастасія

- Міс Осінь-2016 - Островерха Карина.

А який конкурс без змагання глядачів?! Для них проводилися конкурси "Хто швидше?", "Танці на газеті", "Знайди цукерку", "Намалюй картину". Найактивнішими були: Яценко А., Соцький Є., Трохимець О., Степаненко М., Левітін А..

Вечір підготували учні 10 класу під керівництвом класного керівника Рудого В.М.

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.